Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heb jij nog leuke DIWI-foto's in de kast liggen die je met ons wil delen? Perfect! Neem even contact op met de webmaster en we plaatsen ze zo online!

Befaamde Uitspraken
Na een zware training de badmuts van je hoofd nemen en je hoofd nog even onder water steken... dat is hoe een zwemmer de hemel ervaart!

Peiling
Zwemmen is ....

Bezoekers: 7565460
Wedstrijd Fleurus Afdrukken

12 november 2017 - Op de dag na wapenstilstan, was er geen sprake van een gestaakte strijd in het zwembad van Fleurus. 11 clubgenoten namen deel aan in totaal 22 nummers en gingen daarbij telkens de strijd aan met zichzelf met als doel het verbreken van hun persoonlijk record; maar liefst 10 keer slaagden ze daar in.

Image

De meest opmerkelijke tijdsverbetering van vandaag was toe te schrijven aan Jasmien Vennes; op de 50 meter vrije slag zwom ze van 1:16.93 naar 0:56.97! Meteen een pak onder de magische grens van 1 minuut!

De andere tijdsverbeteringen stonden genoteerd op naam van Sam, Mickaël, Hanneke, Evelyn, Tim en Sander.

Andere prestaties die tevens het vermelden waard zijn: Nisa met een perfect ingedeelde 100 meter rugslag, Astrid met - zelfs aan hoog tempo - een zeer mooie stijl in crawl, Luka die op de 50 meter 6 seconden winst boekte ten opzichte van vorige week en Jarno die op enkel honderdsten na zijn persoonlijk record op de 50 meter vrije slag evenaarde.

Image