Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heeft u ook interesse om onze werking te ondersteunen via sponsoring ? Neem contact op met Karin van der Velden.
 
Befaamde Uitspraken
Zwemmen is is geen sport, het is een levensstijl...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 29903724
Wedstrijden
Bowling Afdrukken

10 november 2018 - De jaarlijkse bowling... een topper op de activiteitenlijst van D.I.W.I.: dit jaar met maar liefst 94 deelnemers! Het hoogste aantal deelnemers in de geschiedenis van D.I.W.I.! Al deze aanwezigen zorgden voor een aangename avond die startte met frietjes en curryworst en werd vervolgd met een leuk spelletje bowling. Kegels en ballen vlogen in het rond, spares en strikes verschenen op het scorebord en af en toe werd ook de goot geveegd. We herinneren een fijne avond en kijken alvast uit naar de volgende activiteiten!

 

De foto's van de bowling zijn reeds terug te vinden in het fotoalbum

 
Wedstrijd Fleurus Afdrukken
11 november 2018 - Wapenstilstand, maar niet voor 9 D.I.W.I. zwemmers die ten strijde trokken en aan de start verschenen van de wedstrijd in Fleurus.
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en vooral benieuwd naar hoe het met onze conditie is gesteld. 
Lees meer...
 
Group S Open Belgian Paralympic Swimming Championships 2018 Afdrukken
14 mei 2018 - Gisteren gingen de Group S Open Belgian Paralympics Swimming Championship 2018 door in ons eigen Sinbad te Sint-Niklaas.
Stuk voor stuk werden er door al onze zwemmers mooie persoonlijke records gezwommen!
DIWI veroverde op dit kampioenschap maar liefst 34 gouden medailles, 19 zilveren medailles en 5 bronzen medailles. 
Lees meer...
 
29 persoonlijke records gesneuveld Afdrukken
18 februari 218 - Met een delegatie van maar liefst 18 zwemmers trok DIWI vandaag naar het spillebad in Roeselare. In het bad waarin Olympisch Kampioen Frederik Deburghgraeve de basis legde van zijn carrière werden vandaag maar liefst 29 nieuwe persoonlijke records (PR) gezwommen door onze zwemmers.
Lees meer...
 
Wedstrijd Fleurus Afdrukken

12 november 2017 - Op de dag na wapenstilstan, was er geen sprake van een gestaakte strijd in het zwembad van Fleurus. 11 clubgenoten namen deel aan in totaal 22 nummers en gingen daarbij telkens de strijd aan met zichzelf met als doel het verbreken van hun persoonlijk record; maar liefst 10 keer slaagden ze daar in.

 

Image 

Lees meer...
 
10e Memorial Inge Cool Afdrukken
5 november 2017 - Vandaag waren we aan de 10e editie van de Memorial Inge Cool toe. Aan de startblokken verschenen 75 zwemmers uit 12 verschillende clubs; onder hen 25 zwemmers uit onze eigen club!
 
Image 
Lees meer...
 
Open Antwerp Paralympic Swimming Championships Afdrukken
8 oktober 2017 - Vandaag namen we deel aan de Open Antwerp Paralympic Swimming Championships 2017; de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Met 19 enthousiaste DIWI-zwemmers trokken we naar het olympisch zwembad Wezenberg in Antwerpen: 10 meisjes en 9 jongens. Nanne moest o.w.v. een kwetsuur helaas verstek geven voor deze wedstrijd.
Lees meer...
 
Belgisch kampioenschap Charleroi Afdrukken
21 mei 2017 - De resultaten kan je hier terugvinden.
 
BOAS games Afdrukken
7 mei 2017 – 11 zwemmers van DIWI stonden vandaag paraat voor de BOAS games te Kortrijk! Benieuwd hoe onze zwemmers het ervan af brachten? De resultaten kan je hier  terugvinden.
 
British Para Swimming 2017 Afdrukken

1 mei 2017 - Jarno Thierens keerde vandaag huiswaarts vanuit Groot-Britannië; daar nam hij het afgelopen weekend deel aan de British Para Swimming International Meet 2017 in Ponds Forge, Sheffield.

 

Jarno was reeds sinds maandag 24 april aanwezig om zijn internationale classificatie te kunnen behalen; zoals verwacht werd deze bevestigd S10/SB9/SM10.

 

Lees meer...
 
9e Memorial Inge Cool Afdrukken
19 maart 2017 - De resultatenlijst van de wedstrijd kan je hier terugvinden.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 97