Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heeft u ook interesse om onze werking te ondersteunen via sponsoring ? Neem contact op met Mario Vandoolaeghe.

Befaamde Uitspraken
Zwemmen doe je niet omdat je het moet, maar omdat je het wil!

Peiling
Zwemmen is ....

Bezoekers: 7564206
Sfeerfbeelden

Kortrijk 2013

Waarom?

DIWI Heb jij ook zin om je af en toe eens uit te leven op een sportieve manier? Om af en toe de dagelijkse sleur van de studies of het werk eens overboord te gooien? Dan hebben we voor jou een prettige oplossing: elke week kan je in onze zwemclub terecht om je te ontspannen en tegelijk aan je conditie te werken. En je hoeft echt geen "Fred De Burgghraeve" te zijn om lid te worden: iedereen is welkom.

3 Afdelingen: Initiatie - Competitie - Recreatie

Als je de zwemstijlen nog niet volledig onder de knie hebt, dan staat er iemand ter beschikking om je deze technieken aan te leren. Indien je reeds kunt zwemmen maar je eigen tempo wil verbeteren, dan kunnen we samen een trainingsprogramma opstellen. Nadien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan nationale wedstrijden en kampioenschappen.

Dus waarom zou je nog twijfelen om vrijblijvend eens te komen kijken of een uurtje met ons mee te zwemmen?

Praktische gegevens

Ons wekelijks zwemuur is op zaterdag, van 16u30 tot 17u30 in het Sinbad, Parklaan 117 - 9100 Sint-Niklaas.

Er is een ruime parking en het zwembad is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is tevens een lift voorzien, indien je moeilijkheden hebt om in het water te komen.
Het jaarlijks lidgeld bedraagt EUR 40,00. Hiervoor ben je verzekerd, omdat onze zwemclub is aangesloten bij de Vlaamse Liga voor Gehandicaptensport.

Voor meer inlichtingen kan je steeds een e-mail verzenden.

Zwembad Sinbad