Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heb jij nog leuke DIWI-foto's in de kast liggen die je met ons wil delen? Perfect! Neem even contact op met de webmaster en we plaatsen ze zo online!
 
Befaamde Uitspraken
Chloor is mijn parfum...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16610246
Wedstrijden
D.I.W.I. zegeviert tijdens IPC Swimming Open Belgian Championships Afdrukken

26 en 27 april 2008 - De voorbereiding was optimaal, de motivatie was er en de inspanning was er. Het resultaat mocht er dan ook naar wezen: D.I.W.I. kon dit weekend met 3 Belgische kampioenen en een heel pak medailles terugkeren!

Lees meer...
 
Thuiswedstrijd is een succes Afdrukken

13 april 2008 - Vandaag organiseerde DIWI haar jaarlijks zwemcriterium. Voor meer dan 90 zwemmers uit alle windstreken van het land, was het Sinbad dan ook the place to be.
Maar liefst 23 zwemmers uit eigen rangen verschenen aan de start.

Lees meer...
 
Sprint Trophy Afdrukken

16 maart 2008 - Aangezien een groot deel van onze zwemmers zich middenin de examenperiode bevinden, zakten we vandaag met een delegatie van slechts 7 zwemmers af naar Rixensart. De naam van de wedstrijd – “Sprint Trophy” – deed het al vermoeden, maar vandaag werden er enkel sprintnummers gezwommen: 50 meter vrije, 50 meter schoolslag, 50 meter rugslag en voor sommigen ook 50 meter vlinderslag.

Lees meer...
 
Nationaal zwemcriterium GIDOS Afdrukken

24 februari 2008 - Vandaag namen 8 zwemmers van D.I.W.I. deel aan het nationaal zwemcriterium te Roeselare. Joris en Dominique konden er door ziekte jammer genoeg niet bijzijn. Wat tijdsverbeteringen betreft, was het opnieuw een zoveelste gloriedag in het bestaan van D.I.W.I.!

De trainingsinspanningen van het voorbije krokussportkamp hadden er alleszins mee te maken, want onze zwemmers zorgden samen voor maar liefst 10 tijdsverbeteringen.

Lees meer...
 
Double Dutch Open 2008 Afdrukken

18, 19 en 20 januari 2008 - Het afgelopen weekend zakte een delegatie van onze zwemmers af naar Deventer (Nederland) om er deel te nemen aan de Double Dutch Open 2008, een zwemwedstrijd waarbij zowel valide als mindervalide zwemmers het tegen elkaar opnemen. Voor Laure en Sander was het de eerste grote, internationale wedstrijd op verplaatsing, maar van stress en zenuwen hadden ze blijkbaar niet zoveel last: tijdsverbeteringen op zo goed als alle disciplines en een pak medailles! Ook Mieke liet de trainer enkele keren achterover vallen van verbazing: schitterende tijdsverbeteringen, te danken aan haar harde werken en professionele instelling.

Ook Joris, Dominique en Erwin - zwemmers met iets meer ervaring - hebben D.I.W.I. op een positieve manier meer bekendheid gegeven.

 

Eindbalans van het weekend: 8x goud, 11x zilver en 2x brons

Lees meer...
 
Nationaal zwemcriterium SPH Fleurus Afdrukken
18 november 2007 - Klik hier voor de resultaten.
 
IPC Swimming Open Belgian Championships 2007 Afdrukken

12 en 13 mei 2007 - Klik hier voor de resultaten.

 
Nationaal zwemcriterium DIWI Afdrukken
29 april 2007 - Klik hier voor de resultaten.
 
Sprint Trophy Handinage 2004 Afdrukken
11 maart 2007 - Klik hier voor de resultaten.
 
Nationaal zwemcriterium GIDOS Afdrukken

4 februari 2007 - Klik hier voor de resultaten.

 
Nationaal zwemcriterium SPH Fleurus Afdrukken
12 november 2006 - Klik hier voor de resultaten.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 67 - 77 van 97