Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heb jij nog leuke DIWI-foto's in de kast liggen die je met ons wil delen? Perfect! Neem even contact op met de webmaster en we plaatsen ze zo online!
 
Befaamde Uitspraken
Kant-en-klaar-zwemmer, enkel nog water toevoegen...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16611234
Wedstrijden
DIWI pakt uit met jong talent Afdrukken

28 februari 2010 - In Roeselare stond vandaag de eerste wedstrijd van het jaar 2010 op het programma; voor Yasmine, Elien, Evelyn, Inez en Joachim tevens de eerste wedstrijd op verplaatsing. Vergezeld van dit jonge talent maakte dit dat DIWI aanwezig was met maar liefst 14 zwemmers. Een knipoog naar allen die beweren dat jongeren nog moeilijk tot de zwemsport te motiveren zijn en een pluim op de hoed van trainers en ouders die ook voor een deel van dit resultaat verantwoordelijk zijn.

 

Maar laten we vooral de zwemmers zelf niet vergeten...

Lees meer...
 
Wedstrijd Ternat Afdrukken
11 oktober 2009 - 7 van onze zwemmers verschenen vandaag aan de start van de eerste wedstrijd van het nieuwe zwemseizoen en stuk voor stuk bewezen ze dat de vorm er al goed in zat.
Lees meer...
 
D.I.W.I. slaat voorraad goud in Afdrukken
9 en 10 mei 2009 - In tijden van financiële crisis kiest D.I.W.I. voor een aparte aanpak. In het afgelopen weekend, bestond de opdracht van onze zwemmers er namelijk in, zoveel mogelijk eremetaal te veroveren; en ze begrepen meteen wat hen te doen stond...
Lees meer...
 
Memorial Inge Cool Afdrukken
26 april 2009 - Onze eigen wedstrijd, al jaren een vaste waarde op de wedstrijdkalender, vanaf vandaag onder een nieuwe naam. De “Memorial Inge Cool” is een wedstrijd die, net als Inge zelf, staat voor doorzetten, volhouden en plezier hebben in het zwemmen.
Lees meer...
 
Wedstrijd Andenne Afdrukken
5 april 2009 - Een zeer beperkte selectie nam vandaag deel aan de wedstrijd te Andenne. Joris had al ’n tijdje last van de schouder en moest om die reden verstek geven voor de wedstrijd van vandaag. Erwin, was dus de enige zwemmer om vandaag de kleuren van de club te verdedigen.
Lees meer...
 
Sprint Trophy te Rixensart Afdrukken
15 maart 2009 - Geen gewone wedstrijd vandaag, maar een sprintwedstrijd. De liefhebbers van de korte nummers, kwamen vandaag dus volop aan hun trekken.
Lees meer...
 
Wedstrijd Geel Afdrukken
1 maart 2009 - Nieuw dit jaar zijn de extra wedstrijden die worden gezwommen in het circuit van de S14 zwemmers en vandaag stond de eerste wedstrijd uit dit circuit op het programma. Het aantal deelnemers aan deze wedstrijden is beperkt en D.I.W.I. trok met een delegatie van 5 zwemmers naar Geel: Laurien, Sander, Laure, Mieke en Erwin.
Lees meer...
 
D.I.W.I. zwemmers geflitst in Roeselare Afdrukken

1 februari 2009 - Het nieuwjaarsfeest van gisteren hing onze zwemmers duidelijk niet in het lijf, want in het snelle bad van Fredje De Burgghraeve braken onze D.I.W.I. zwemmers weer heel wat records.

Lees meer...
 
Flanders Swimming Cup Afdrukken
10 januari 2009 - Mieke en Joris mochten er in begin van het nieuwe jaar al onmiddellijk sportief tegenaan gaan. In de valide zwemwereld staat de “Flanders swimming cup” garant voor een wedstrijd op europees topniveau en al sinds enkele jaren worden er hierin 4 reeksen voorzien voor talentvolle zwemmers met een handicap.
Lees meer...
 
D.I.W.I. nipt naast podium in Fleurus Afdrukken

16 november 2008 - Fleurus was vandaag het trefpunt voor zwemmend België. Alle deelnemers kwamen er in actie voor een 50 meter vrije slag en dan nog een discipline naar keuze; op beide disciplines werden punten toegekend op basis van het wereldrecord.

De som van de punten van eenzelfde club vormde het clubklassement. Hierbij miste op slechts 6 puntjes na het podium.

 

Toch alweer enkele knappe prestaties van onze zwemmers!

 

De volledige resultatenlijst vindt je hier.

 
D.I.W.I. wint wisselbeker Inge Cool Afdrukken

11 oktober 2008 - DIWI kon vandaag een superstart nemen in het nieuwe zwemseizoen: tijdsverbeteringen à volonté en als kers op de taart veroverden onze zwemmers ook nog eens de allereerste wisselbeker Inge Cool.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 56 - 66 van 97