Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heeft u ook interesse om onze werking te ondersteunen via sponsoring ? Neem contact op met Karin van der Velden.
 
Befaamde Uitspraken
Niet alle atleten dragen schoeisel...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16610323
Wedstrijden
Wedstrijd WZK 18 juni Afdrukken
18 juni 2011 - Bijna op het einde van het zwemseizoen, kregen de zwemmertjes uit de initiatie vandaag nog eens de kans om zich op sportief vlak van hun sterkste kant te laten zien. Op uitnodiging van onze bevriende club WZK vaardigde DIWI 5 zwemmertjes af om de clubkleuren te verdedigen. Een dikke proficiat aan Hanneke, Yari, Stefia, Pavitra en Nanne want zij deden dat voortreffelijk; kijk zelf maar eens in de resultatenlijst!
 
Resultaten Memorial Inge Cool Afdrukken
8 mei 2011 - De resultaten kan je hier terugvinden.
 
DIWI in de voetsporen van een Olympisch kampioen Afdrukken

27 februari 2011 - In een zwembad dat jarenlang de thuisbasis was voor Olympisch zwemkampioen Fred Deburghgraeve, kon het niet anders dan dat onze zwemmers goede prestaties zouden neerzetten: stuk voor stuk tijdsverbeteringen van wereldformaat!

Lees meer...
 
Wedstrijdje zwemschool WZK Afdrukken

12 december 2010 - Op uitnodiging van onze vrienden van de Wase Zwem Kring, namen we vandaag met onze zwemmertjes uit de initiatie deel aan het wedstrijdje van hun zwemschool.

 

Het was alvast fijn om te zien wat een vooruitgang er alweer geboekt is tijdens de voorbije maanden. Stuk voor stuk knappe prestaties van alle zwemmertjes: Hanneke Keppens, Yari  Stuer, Inez De Mulder, Pavitra Vandenhoven, Laurien Beirnaert, Elien Laheyne en Nanne Drumont.


Proficiat aan alle deelnemers die het motto “Deelnemen is winnen!” hoog in het vaandel dragen.


De resultatenlijst kan je hier terugvinden.

 
DIWI wint wisselbeker Fleurus voor de tweede keer op rij! Afdrukken

14 november 2010 - D.I.W.I. stond vandaag voor een moeilijke opgave: het verdedigen van de wisselbeker in Fleurus.

 

Met een delegatie van maar liefst 12 zwemmers trokken we naar de andere kant van het land: Laurien, Laure, Rudy, Inez, Joachim, Yasmine, Kevin, Els, Evelyn, Sander, Lauranne en Dominique.

Een sterke delegatie zo bleek, want met een totaal van 311 punten hielden we de andere topclubs op een veilige afstand.

 

Proficiat aan alle deelnemers! We zijn fier dat jullie elke keer opnieuw alle inspanningen leveren om DIWI op het hoogste schavotje te krijgen.

 

De gedetailleerde resultatenlijst kan je hier downloaden.

 
Wedstrijd Ternat Afdrukken

7 november 2010 - Reeds voor de tweede keer nam DIWI deel aan de VE wedstrijd te Ternat.

 

Gezien dit een VE wedstrijd is, wordt er geen rekening gehouden met de verschillende handicapklassen van de zwemmers. Maar onder ons allom bekende moto “Deelnemen is winnen!” zagen we deze wedstrijd vooral als ’n leuke uitdaging voor onszelf: “Waar staan we ten opzichte van onszelf?” “Kunnen we onze tijden verbeteren?” “Helpt onze verbeterde zwemtechniek ons ook effectief op wedstrijd?”

 

Deze aangename wedstrijd in een gezonde sportieve sfeer zorgde ervoor dat we na afloop al deze vragen positief konden beantwoorden!


Voor de tijden neem je best een kijkje in de resultatenlijst .

 
Resultaten Waregem Afdrukken

5 juni 2010 - Het wedstrijdseizoen werd vandaag afgesloten in Waregem. Een select groepje van DIWI zwemmers verscheen aan de start en verbaasden elk met schitterende tijdsverbeteringen.

 

Bekijk ook zeker eens de lijst met resultaten .

 
Memorial Inge Cool Afdrukken
9 mei 2010 - Nieuwsgierig naar de resultaten van deze wedstrijd?
Lees meer...
 
Eurowaves Afdrukken

25 april 2010 - DIWI nam vandaag deel aan de eerste editie van "Eurowaves" in het zwembad van Sint-Genesius-Rode. Het was een aangename wedstrijd in een leuk concept. De goede resultaten maakten deze geslaagde dag compleet.

 

Neem zelf even een kijkje in de resultatenlijst

 
D.I.W.I. kampioen! Afdrukken

21 maart 2010 - Het olympisch zwembad Wezenberg te Antwerpen was vandaag het trefpunt voor zwemmend België. Vandaag werd het Belgisch kampioenschap gezwommen voor personen met een handicap; vroeger dan anders maar vooral ook anders dan anders...

Lees meer...
 
Sprint trophy Handinage 2004 Afdrukken
14 maart 2010 - Op nog slechts 1 week verwijderd van het BK, stond er vandaag nog een sprintwedstrijd op het programma in Rixensart. Alle deelnemers verschenen aan de start voor 50 meter van elke zwemstijl. Op basis van de gezwommen tijden over deze afstanden werden er punten berekend ten opzichte van het wereldrecord. De som van deze punten leverde de volgende plaatsen op voor onze DIWI zwemmers:
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 45 - 55 van 97