Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heb jij nog leuke DIWI-foto's in de kast liggen die je met ons wil delen? Perfect! Neem even contact op met de webmaster en we plaatsen ze zo online!
 
Befaamde Uitspraken
Ik zwem omdat ik te knap ben om een sport te beoefenen waarbij je kledij moet dragen...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16611476
Wedstrijden
Wedstrijdje zwemschool WZK Afdrukken

15 juni 2013 - Vandaag konden we in ons eigen Sinbad, onze jongeren aan het werk zien.

 

Onder leiding van ploegkapiteins Astrid en Hanneke debuteerden Ainsa, Hazal, Nissa en Sam op het wedstrijdje van de zwemschool van onze Wase zwemvrienden.
Stuk voor stuk zetten zij prachtige prestaties neer en die werden beloond met een mooie sleutelhanger en een lekkere koek.

 

Trainers Ellen, Filip en Florence zagen dat het goed was en dit alles gaf hen heel veel trainersvoldoening.

Tevens een dikke proficiat voor de enthousiast supporterende ouders van onze zwemmers!

De volledige resultatenlijst vinden jullie hier.

 
Masterwedstrijd Afdrukken

1 juni 2013 - Het Sinbad was deze avond gevuld met 25-plussers en een flinke dosis zwemplezier... een perfecte omschrijving voor onze eerste masterwedstrijd. Er werden heel wat tijdsverbeteringen gezwommen in een toffe sfeer. En die sfeer werd verder gezet in de cafetaria: met een lekkere boterham en een drankje was er tijd voor een gezellige babbel over de tijd van toen!

 

Na de wedstrijd vatte Filip - onze voorzitter - het doel van onze wedstrijd perfect samen: "DIWI leert kinderen zwemmen, begeleidt ze door hun wedstrijdloopbaan en wil ze ook daarna aan het zwemmen houden! Specifiek voor die laatste groep, organiseereden we vandaag deze eerste masterwedstrijd."

 

De resultaten vinden jullie hier.

 
Open Waalse kampioenschappen Afdrukken

28 april 2013 - Nog maar een week te gaan voor het BK, maar vandaag stond er toch nog een wedstrijd op het programma. Op zich een wedstrijd zonder betekenis, omdat het een Open Waals kampioenschap betrof. Maar we profiteerden toch van deze kans om al 'n keer wedstrijd-ervaring op te doen in het splinternieuwe 50 meter zwembad van La Louvière. Na de wedstrijd konden we alleen maar vaststellen dat het goed zit met de conditie van onze zwemmers; kijkt u zelf maar in de resultatenlijst.

Image

 
BOAS Games te Kortrijk Afdrukken
14 april 2013 - Na een intensieve week zwemstage trokken we vandaag naar Kortrijk om onze opgebouwde vooruitgang om te zetten in wedstrijd resultaten. Hoewel de verwachtingen eerder laag waren door de vermoeidheid van een week zwemstage in ons lichaam, waren de resultaten toch fantastisch! Tijdsverbeteringen voor zowat elke zwemmer in elke zwemstijl... fantastisch! De volledige resultatenlijst kan je hier terugvinden en in de fotogallerij kan je enkele kiekjes terugvinden.
 
Roeselare Afdrukken
3 februari 2013 - Met maar liefst 19 zwemmers trokken we vandaag naar Roeselare, de grootste DIWI delegatie op verplaatsing ooit! Naast onze vertrouwde competitiezwemmers, konden we vandaag ook rekenen op heel wat nieuw en jong talent. Voor Astrid, Hanneke, Lander en Luka was het vandaag de eerste wedstrijd op verplaatsing. Of ze dat goed deden vraagt u zich af? Uiteraard! Stuk voor stuk knappe tijden. De volledige lijst met resultaten kan je hier terugvinden. Neem ook zeker een kijkje bij de foto's.
 
Fleurus Afdrukken

18 november 2012 – Onze zwemmers stonden vandaag paraat voor een wedstrijd in het andere landsgedeelte. Elke zwemmer was verplicht om deel te nemen aan de 50 meter vrije slag en de 2e afstand kon door de zwemmers zelf gekozen worden.

 

Ondanks de nog steeds niet herstelde startblokken, met pijnlijke tenen tot gevolg, brachten onze zwemmers het er meer dan voortreffelijk vanaf.

Lees meer...
 
Splash wedstrijd Afdrukken

30 september 2012 - Dit jaar waren het niet onze ervaren competitie zwemmers die het zwemseizoen sportief inzetten, maar wel onze allerjongsten. Onder leiding van hun trainsters gaven Astrid, Hanneke en Luka het beste van zichzelf. De medaille die ze kregen was dan ook dubbel en dik verdiend! Proficiat!

Image

De volledige resultatenlijst vinden jullie hier.

 
Open Water De Ster Afdrukken

15 augustus 2012 - Speciaal voor alle moedertjes, deed de zon flink haar best vandaag. En daar konden wij met DIWI alleen maar blij om zijn! Vandaag organiseerden we immers voor de eerste maal zelf een open water wedstrijd op De Ster.

 

Kevin, Laurien, Leen, Raf en Stijn verschenen enthousiast aan de start en voltooiden met glans de 1000 meter vrije slag!

 
BOAS games Afdrukken

25 maart 2012 - Vandaag namen we deel aan de BOAS games te Kortrijk, een nieuwe wedstrijd op de wedstrijdkalender. Het kleine zwembad zorgde voor een leuke sfeer en dat leverde geen windeieren voor onze zwemmers.

Lees meer...
 
4e Memorial Inge Cool Afdrukken

11 maart 2012 - Toen we ons deze middag naar het zwembad begaven, verscheen buiten reeds de eerste voorjaarszon aan de hemel. Het leek wel alsof Inge over ons Sinbad scheen en er mee voor zorgde dat deze 4e Memorial Inge cool alweer een groot succes werd.

Lees meer...
 
Open water "De Ster" Afdrukken

15 augustus 2011  - Een stralende zon die vandaag zowel zichtbaar als voelbaar aanwezig was, was het perfecte decor voor deze open water wedstrijd op de Ster. Na heel wat trainingen in regen en wind, zaten de weergoden ons vandaag wél mee. Het was vandaag dus puffen in het warme water, want we waren reeds heel wat gewoon na de trainingen in weer en wind.

Naast onze eigen zwemmers verschenen er ook enkele zwemmers van Wapper en GIDOS aan de start van deze 500 meter lange wedstrijd. Alle deelnemers behaalden zonder problemen de eindstreep!

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 34 - 44 van 97