Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heeft u ook interesse om onze werking te ondersteunen via sponsoring ? Neem contact op met Karin van der Velden.
 
Befaamde Uitspraken
Je weet dat je een echte zwemmer bent dat - wanneer een muskiet je steekt - ze als eerste sterft ten gevolgen van een chloorvergiftiging...
 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16610293
Sfeerfbeelden

Bowling 2018
Nieuws
5e Memorial Inge Cool groot succes Afdrukken

20 oktober 2013 - 67 zwemmers zakten vandaag af naar ons Sinbad voor de 5e editie van de Memorial Inge Cool; onder hen maar liefst 27 zwemmers uit eigen rangen!

 

Onze zwemmers voelden zich vandaag lekker in hun vel in hun thuisbasis; dat bewezen de talloze tijdsverbeteringen.

Lees meer...
 
Open water "De Ster" Afdrukken

15 augustus 2013 - In het prachtige recreatiedomein van De Ster hielden we vandaag onze open water wedstrijd. De zon liet ons jammer genoeg wat in de steek, maar gelukkig had ze de dagen hiervoor flink haar best gedaan zodat we konden zwemmen in water van een heerlijke 21,5° C.

Onze enthousiaste zwemmers Els, Kevin, Leen, Raf en Stijn werkten zonder probleem de 1000 meter af en werden beloond met een leuke natura prijs.

 

De volledige resultatenlijst vindt je hier.

 
Wedstrijdje zwemschool WZK Afdrukken

15 juni 2013 - Vandaag konden we in ons eigen Sinbad, onze jongeren aan het werk zien.

 

Onder leiding van ploegkapiteins Astrid en Hanneke debuteerden Ainsa, Hazal, Nissa en Sam op het wedstrijdje van de zwemschool van onze Wase zwemvrienden.
Stuk voor stuk zetten zij prachtige prestaties neer en die werden beloond met een mooie sleutelhanger en een lekkere koek.

 

Trainers Ellen, Filip en Florence zagen dat het goed was en dit alles gaf hen heel veel trainersvoldoening.

Tevens een dikke proficiat voor de enthousiast supporterende ouders van onze zwemmers!

De volledige resultatenlijst vinden jullie hier.

 
Nabeschouwing masterwedstrijd Afdrukken
15 juni 2013 - Zaterdag 1 juni 2013 was het zover... de 1ste editie van de MASTERS, een wedstrijd georganiseerd door DIWI, voor zwemmers ouder dan 20!
Lees meer...
 
Masterwedstrijd Afdrukken

1 juni 2013 - Het Sinbad was deze avond gevuld met 25-plussers en een flinke dosis zwemplezier... een perfecte omschrijving voor onze eerste masterwedstrijd. Er werden heel wat tijdsverbeteringen gezwommen in een toffe sfeer. En die sfeer werd verder gezet in de cafetaria: met een lekkere boterham en een drankje was er tijd voor een gezellige babbel over de tijd van toen!

 

Na de wedstrijd vatte Filip - onze voorzitter - het doel van onze wedstrijd perfect samen: "DIWI leert kinderen zwemmen, begeleidt ze door hun wedstrijdloopbaan en wil ze ook daarna aan het zwemmen houden! Specifiek voor die laatste groep, organiseereden we vandaag deze eerste masterwedstrijd."

 

De resultaten vinden jullie hier.

 
Open Waalse kampioenschappen Afdrukken

28 april 2013 - Nog maar een week te gaan voor het BK, maar vandaag stond er toch nog een wedstrijd op het programma. Op zich een wedstrijd zonder betekenis, omdat het een Open Waals kampioenschap betrof. Maar we profiteerden toch van deze kans om al 'n keer wedstrijd-ervaring op te doen in het splinternieuwe 50 meter zwembad van La Louvière. Na de wedstrijd konden we alleen maar vaststellen dat het goed zit met de conditie van onze zwemmers; kijkt u zelf maar in de resultatenlijst.

Image

 
BOAS Games te Kortrijk Afdrukken
14 april 2013 - Na een intensieve week zwemstage trokken we vandaag naar Kortrijk om onze opgebouwde vooruitgang om te zetten in wedstrijd resultaten. Hoewel de verwachtingen eerder laag waren door de vermoeidheid van een week zwemstage in ons lichaam, waren de resultaten toch fantastisch! Tijdsverbeteringen voor zowat elke zwemmer in elke zwemstijl... fantastisch! De volledige resultatenlijst kan je hier terugvinden en in de fotogallerij kan je enkele kiekjes terugvinden.
 
Roeselare Afdrukken
3 februari 2013 - Met maar liefst 19 zwemmers trokken we vandaag naar Roeselare, de grootste DIWI delegatie op verplaatsing ooit! Naast onze vertrouwde competitiezwemmers, konden we vandaag ook rekenen op heel wat nieuw en jong talent. Voor Astrid, Hanneke, Lander en Luka was het vandaag de eerste wedstrijd op verplaatsing. Of ze dat goed deden vraagt u zich af? Uiteraard! Stuk voor stuk knappe tijden. De volledige lijst met resultaten kan je hier terugvinden. Neem ook zeker een kijkje bij de foto's.
 
Nieuwjaarsfeest Afdrukken

27 januari 2013 - Sportief waren we het jaar al perfect gestart, want gisteren was het al de 4e zwemtraining van het nieuwe jaar. Maar bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwjaarsfeest en dat stond gisteren op het programma.

Lees meer...
 
Fleurus Afdrukken

18 november 2012 – Onze zwemmers stonden vandaag paraat voor een wedstrijd in het andere landsgedeelte. Elke zwemmer was verplicht om deel te nemen aan de 50 meter vrije slag en de 2e afstand kon door de zwemmers zelf gekozen worden.

 

Ondanks de nog steeds niet herstelde startblokken, met pijnlijke tenen tot gevolg, brachten onze zwemmers het er meer dan voortreffelijk vanaf.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 61 - 70 van 186
Maak uw keuze
Home
Inleiding
Nieuws
Trainingen
Wedstrijden
Clubrecords
Activiteiten
Clubkledij
Sponsors
Gastenboek
Deze Maand
Maart 2021 April 2021 Mei 2021
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Komende Activiteiten
Er zijn deze week geen activiteiten gepland.
Naar volledige kalender