Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heb jij nog leuke DIWI-foto's in de kast liggen die je met ons wil delen? Perfect! Neem even contact op met de webmaster en we plaatsen ze zo online!
 
Befaamde Uitspraken

Hoe langer je traint, hoe korter je wedstrijd...

 
Zoeken
Peiling
Zwemmen is ....
 
Bezoekers: 16610223
Sfeerfbeelden

Group S OBPSC Sint-Niklaas 2018
Nieuws
Wereldrecord op Canvas Afdrukken
19 februari 218 - Vanavond was er op Canvas een zeer interessante reportage over het wereldrecord zwemmen op 100 meter vrije slag. In deze reportage wordt er in detail ingegaan op alle technische en wetenschappelijke aspecten van zwemmen. Tevens zie je verschillende keren ex-paralympiër Jonas Martens aan het woord.
 
Als je de reportage gemist hebt kan je deze nog tot en met 21 maart 2018 herbekijken via deze URL: https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/wereldrecord/2018/wereldrecord-s2018a7-100m-vrije-slag-zwemmen/.
 
29 persoonlijke records gesneuveld Afdrukken
18 februari 218 - Met een delegatie van maar liefst 18 zwemmers trok DIWI vandaag naar het spillebad in Roeselare. In het bad waarin Olympisch Kampioen Frederik Deburghgraeve de basis legde van zijn carrière werden vandaag maar liefst 29 nieuwe persoonlijke records (PR) gezwommen door onze zwemmers.
Lees meer...
 
Nieuwjaarsfeest Afdrukken
27 januari 2018 – De laatste zaterdag van januari is traditioneel de dag waarop we bij DIWI nieuwjaar vieren samen met onze leden en hun familie. Na de training werden we in de polyvalente zaal van sporthal De Klavers te Belsele ontvangen met een aperitiefje en enkele hapjes.
Lees meer...
 
Sportlaureaten gehuldigd! Afdrukken

17 december 2017 - In mei konden we al lezen dat DIWI maar liefst 16 Belgische kampioenstitels wist te veroveren in Charleroi. Al deze kampioenen werden vandaag ook gehuldigd in het Stadhuis en kregen een zeer mooie trofee mee naar huis.

Nogmaals een dikke proficiat aan: Hanneke, Inez, Jasmien, Jarno, Joachim, Laure, Lander, Luka, Mickaël, Nanne, Nisa, Pavitra, Sam, Sander, Stefia en Tim!

 
Classificatie Afdrukken

17 december 2017 - Terwijl heel wat van onze leden in het stadhuis van Sint-Niklaas verwacht werden voor de jaarlijke huldiging van sportlaureaten, werden 4 andere zwemmers verwacht in zwembad Rozebroeken te Gent voor een classificatie review. Voor Laure, Lander en Astrid werd de classificatie behouden zoals voorheen; Evelyn ging van S9/SB8/SM9 naar S8/SB8/SM8. Voor Laure was het intussen haar 3e classificatie en zij kreeg vandaag ook een "confirmed" status toegekend; wat wil zeggen dat zij - behoudens wijziging in reglementen of als gevolg van een protest - nu een definitieve classificatie heeft.

Image 

 
Geen training tijdens kerstvakantie Afdrukken

11 december 2017 - Op zaterdag 23 december 2017 en zaterdag 30 december 2017 zijn er door onze bevriende club Swimming Team Waasland wedstrijden gepland waardoor het zwembad voor ons niet toegankelijk is op zaterdag van 16u30 tot 17u30. Ook op maandag 25 december 2017 en maandag 1 januari 2018 is er geen training voorzien gezien de feestdag.

 

Concreet komt dit er op neer dat we dit jaar nog trainen op zaterdag 16 december 2017 en maandag 18 december 2017. Daarna zien we elkaar opnieuw terug op zaterdag 6 januari 2018.

 

 Image

 

Wij wensen iedereen alvast fijne feesten en een fantastische start voor 2018! 

 
Sinterklaasfeest Afdrukken

2 december 2017 - Toen Sinterklaas ons contacteerde of hij de zwemmers van DIWI opnieuw een bezoekje mocht brengen, konden we dat natuurlijk niet weigeren. Voor gemotiveerde, brave zwemmers die zwemmen in het SinTbad in de stad van Sinterklaas maakte hij immers graag een plaatsje vrij in zijn agenda.

 

Om Sinterklaas niet in een lege zaal te ontvangen organiseerden we dit jaar voor het eerst een knutselmiddag: hoedjes zoals zwarte piet, slingers, vlaggetjes, tekeningen, zwarte pieten op een stokje, ... alle creativiteit werd boven gehaald om de zaal en troon te versieren en zo een warme ontvangst te bieden aan Sinterklaas en zijn zwarte piet.

 

Image 

 

Na het zwemmen was hij dan eindelijk daar: met complimentjes en wijze raad ontving hij iedereen. En uiteraard liet hij ons niet naar huis vertrekken zonder een zakje snoep!

 

Bedankt Sinterklaas! Tot volgend jaar!

 

De foto's kunnen jullie terugvinden in het fotoalbum. 

 
Open gewesttraining Afdrukken
26 november 2017 - Na de leerrijke ervaring van de vorige keer namen Evelyn, Hanneke en Jasmien opnieuw deel aan de open gewesttraining. Deze keer konden zij ook Aïnsa overtuigen om deel te nemen zodat DIWI vandaag met 4 zwemmers paraat stond om het topsportbad van “De Wezenberg” in te duiken.
 
Image
Lees meer...
 
Schuine streepjes en kruisjes Afdrukken
18 november 2017 - Schuine streepjes en kruisjes... ofwel codetaal voor spares en strikes bij bowling. Een mooie groep van DIWI zwemmers, ouders, broers en zussen zakten na de training af naar het bowlingpaleis. Nadat we met frietjes en curryworst de energiereserves hadden aangevuld werden de bowlingschoenen aangetrokken en de bowlingballen opgeblonken. Daarna zagen we kegels in het rond vliegen, punten op het scorebord verschijnen en zelfs schuine streepjes en kruisjes op het scorebord verschijnen. En hoewel af en toe de goot eens werd geveegd zagen we toch vooral heel veel lachende gezichten! Kijk ook zeker eens bij de foto's!
 
Wedstrijd Fleurus Afdrukken

12 november 2017 - Op de dag na wapenstilstan, was er geen sprake van een gestaakte strijd in het zwembad van Fleurus. 11 clubgenoten namen deel aan in totaal 22 nummers en gingen daarbij telkens de strijd aan met zichzelf met als doel het verbreken van hun persoonlijk record; maar liefst 10 keer slaagden ze daar in.

 

Image 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 11 - 20 van 186
Maak uw keuze
Home
Inleiding
Nieuws
Trainingen
Wedstrijden
Clubrecords
Activiteiten
Clubkledij
Sponsors
Gastenboek
Deze Maand
Maart 2021 April 2021 Mei 2021
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Komende Activiteiten
Er zijn deze week geen activiteiten gepland.
Naar volledige kalender